Üksikvanem Leena valis Taavi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Jelena Kastan
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Jelena Kastan Foto: Kanal 2
Saatesarja «Üksikvanem otsib kaaslast» Leena (27) ja Taavi (38) elavad koos juba jaanipäevast saadik.

Teleekraanil jooksevad alles need osad seriaalist, kus Leena veel valib kahe kandidaadi Kristjani ja Taavi vahel. Õhtulehele antud intervjuus tunnistab Leena siiski, et sai juba esimesel kohtumisel aru, et Taavi on see õige, kes tema jaoks loodud.

Ka projektijuhina töötav Taavi kinnitab Õhtulehele, et armus energilisse, siirasse, emalikku ja väga naiselikku Leenasse esimesest silmapilgust.

Hiljem läks paarikesel saates vaja kõvasti näitlemisoskust, et televaatajad ära petta. Selline oli saatejuht Krista palve ning kõige kirglikumaid hetked armastajapaari vahel jäeti saatest lihtsalt välja.

Leenal on eelmisest kooselust kaks last. Taavi pole abielus olnud, kuid tal on 15-aastane poeg. Taavi töötab projektijuhina, Leena on õppinud rõivakonstruktoriks. Taavi on osalenud varem ka tõsieluseriaalis Malaisia.

Leena ja Taavi kolivad ühisesse 3-toalisse korterisse juba novembri alguses. Praegu aga istub paarike kolmapäevaõhtuti koos teleka ees üksikvanema saadet vaadates ning pihku itsitades, et suudeti supermeest mängiv Kristjan ning televaatajad nii osavalt ära petta.

Vaata saadet «Üksikvanem otsib kaaslast» täna õhtul kell 21.30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles