Rakveres tõid päästjad põlevast kortermajast välja kolm inimest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi

Eile õhtul päästsid päästjad Rakveres Pikal tänaval tulekahjust kolm inimest, kes vajasid meedikute abi. Tulekahju kustutasid päästjad  pisut rohkem kui tunniga.

Kell 20.25 sai häirekeskus päästeameti Ida päästekeskuse valvepressiesindaja sõnul
teate tulekahjust Rakvere linnas Pikal tänaval. Teate kohaselt oli esimesel korrusel asuva korteri ukse alt ja aknast näha suitsu ning oli kahtlus, et inimesed võivad olla põlevas korteris.

Sündmuskohale sõitsid neli päästeautot Rakvere ja Kunda päästekomandost, Kadrina vabatahtlikud päästjad ning Rakvere operatiivkorrapidaja ja kiirabiauto.
Päästjate saabudes põles viilkatusega puumajas korter. Päästjad sisenesid suitsu täis korterisse ja tõid välja kaks inimest ning andsid kiirabile üle. Päästetööde käigus toodi ka kõrvalruumist välja keskealine meesterahvas, kes anti üle meedikutele. Kannatanud toimetati kiirabiautodega haiglasse. Korteris puudus suitsuandur.

Tulekahju saadi kontrolli alla kella 21.01 ja kustutati kella 21.41ks. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.

Sel aastal on tulekahjudes hukkunud 44 inimest. Hukkunuga tulekahjude üks sagedasem põhjus on hooletu suitsetamine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles