“Jane Eyre” kutsub salongiõhtule

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastuse "Jane Eyre" plakat.
Lavastuse "Jane Eyre" plakat. Foto: Rakvere Teater

Rakvere Teatrimajas avanevad neljapäeval, 22. novembril kell 19 “Jane Eyre'i” salongid, kus daame ning härrasmehi ootab teemakohane meelelahutus ja harivad lõbustused, õhtu aga lõpeb ühise elegantse tantsupeoga.

Daamide salongis annab Krista Perli ülevaate lõhnade ajaloost ja psühhofüsioloogilisest mõjust ning kõigil on võimalik endale koostada isiklik “Jane Eyre'i” parfüüm. Rakvere Teatri uue peakunstniku juhendamisel ja proffessionaalse meesmodelli kaasabil saab õppida akti joonistama. Kohal on veel ennustaja, kes avab kaartide abil mineviku- ja tulevikusaladused. Šerrit ja muid hüvesid pakkuv “Jane Eyre'i” naistrupp lustib buduaaris muidugi ka.

Härrade salongis lastakse vabameelses õhkkonnas lipsud lõdvaks ja tujul aitab paika laagerduda vahutav õlu. Vaadeldakse hasartmänge üllatavast küljest ning mängleva kergusega saavad Mait Jooritsa ja Keio Soomelti abil selgeks armastuspoeesia ja serenaadi algtõed.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles