Revaalia salong laieneb Tallinna

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu tegutseb Revaalia salong Rakveres.
Praegu tegutseb Revaalia salong Rakveres. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Rakveres 18 aastat tegutsenud Revaalia juuksurisalong avab detsembris oma töökoja ka Tallinnas Tornimäel.

Revaalia salongi omanik Kersti Suve ütles, et tema iseloom ei luba ühe koha peal kaua paigal püsida ning iga paari aasta tagant vajab ta uuendusi. Tallinna minekuks on ta otsinud võimalusi juba mõnda aega.

“Aga sellest ei pea kohe järeldama, et me Rakvere salongi kinni paneme,” rõhutas Suve. “Vastupidi, meil on siin kliendid ja meie areneme, meie juuksurid käivad end Tallinnas täiendamas ja sealt saame tuua oma klientidele kõige värskemaid soengumoode.”

See, et teatrimäe jalamil asuv maja müügis on, ei tähenda omaniku sõnul midagi, sest salong ei võrdu majaga ja hooneid võib ikka müüa. Revaalia salong on asunud aja jooksul väga erinevates kohtades, alustades nn Bresti kindlusest, kust liiguti edasi keskväljakule pangamaja alla ja sealt praeguse Virma pubi hoonesse.

Revaalia salong avab oma ruumid Tallinna keskses ärirajoonis Stockmanni läheduses ühe kaksiktorni all. Naljaga pooleks: seal on kahe torni peale naisi rohkem kui Rakveres kokku. Seal tuleb neli juuksurikohta, lisaks veel ka meigistuudio ja maniküürija ning kosmeetik.

Oma Tallinna esinduses võtab alati koolituse tähtsusele rõhuv Kersti Suve tööle noored, alles äsja juuksurikooli lõpetanud. Kersti Suve kuulub juuksurite ja kosmeetikute liitu, samuti õpib ta ise koolitajaks.

“Saan olla lähemal sellele iluteenindusturule,” lisas ta.

Revaalia salongist omakorda on Rakveres kasvanud välja kaks uut juuksuritöökoda, mis näitab, et sealsete juuksurite tase on kõrge. “Selle üle võib uhkust tunda,” sedastas Kersti Suve. Rakveres polegi äriliselt otstarbekas suurt töökoda omada.

Ent Tallinna sulandumine pole sugugi kerge, kas ei ole kohad sobinud või pole ka head kaadrit. Suve: “Kaubanduskeskus ei ole meie kontseptsioon, seal on läbivoolav rahvas, meie tahame leida ja hoida oma kliente ning rõhuda eksklusiivsetele teenustele.”

Rakveres on personaliga siiski suuremad mured. Näiteks Revaalia salongi hoone esimesel korrusel mõne aja eest suletud kohvik seisabki seetõttu, et sinna ei leia head kokka.

Suve kinnitusel on ikkagi olemas mitu huvilist, kes kohvikut taas pidama hakkaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles