Kauni kodu konkurss tuleb taas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nurgake Ubjas elava Erna Allikvee koduaiast, mille rajamise eest sai proua varasemalt kauni kodu 
konkursilt elutööpreemia.Pildil on lillepott, mis moodustab omanäolise kompositsiooni vana kaevanduskäru rattaga.
Nurgake Ubjas elava Erna Allikvee koduaiast, mille rajamise eest sai proua varasemalt kauni kodu konkursilt elutööpreemia.Pildil on lillepott, mis moodustab omanäolise kompositsiooni vana kaevanduskäru rattaga. Foto: Arvet Mägi

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) korraldab heakorraalase konkursi “Eesti kaunis kodu”, mille eesmärgiks on selgitada välja Lääne-Viru maakonnas asuvad kõige heakorrastatumad objektid ja selle kaudu kaasa aidata keskkonna kaunimaks kujundamisele.

Ettevõtmise maakondlik koordinaator on Väike-Maarja valla noortekeskuse juht Meeli Veia, eelmine pikaaegne koordinaator Hilma Männik soovis sellelt kohalt taanduda.

“Meiepoolne soov on, et Hilma jätkaks kindlasti hindamiskomisjoni liikmena, sest tema panus selle konkursi korraldamisel on olnud hindamatu ning tema kogemusi ja mõtteid läheb meil kindlasti ka edaspidi vaja,” rääkis liidu tegevdirektori Sven Hõbemägi.

Hõbemägi sõnul kutsutigi töörühm kokku seetõttu, et vaadata läbi uuesti korralduse põhimõtted, koostada vastav kord konkursi maakondlikuks läbiviimiseks ning saada KOV-delt sisendeid selle konkursi veel paremaks korraldamiseks.

Riiklikult korraldab konkurssi Eesti Kodukaunistamise Ühendus, maakondliku korralduse eest vastutab VIROL. Maakonna parimad saadetakse Vabariigi Presidendi vastuvõtule.

“Maakondlik tänuüritus toimub igal aastal suve lõpus, kus tänatakse kõiki neid, kelle kätetöö on kodu ja selle ümbruse kaunimaks muutnud,” rääkis Hõbemägi.

Konkurssi toetavad maakondlikult VIROL, Lääne-Viru maavalitsus ja ettevõtjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles