Rakvere uueks abilinnapeaks sai Rainer Miltop

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Miltop.
Rainer Miltop. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavolikogu vabastas abilinnapea Sven Kesleri abilinnapea kohustustest ja nimetas uueks abilinnapeaks Rainer Miltopi.

Rakvere linnavolikogu otsustas täna, 19. detsembril vabastada Sven Kesleri Rakvere linnapea Toomas Vareki ettepanekul abilinnapea kohustustest ja ametist alates 20. detsembrist 2012. aastal. Ettepanekut toetasid 17 volikogu liiget 18-st kohalolnud volikogu liikmest.

Järgmise päevakorrapunktina nimetas linnavolikogu uueks Rakvere abilinnapeaks Rainer Miltopi (IRL). Miltopi nimetamist abilinnapeaks ja linnavalitsuse liikmeks toetas 16 volikogu liiget kohalonud 18 liikmest.

Rainer Miltopi esitas volikogule abilinnapea kandidaadiks Rakvere linnapea Toomas Varek. Rainer Miltop on olnud Rakvere linnavolikogu liige, ta on ettevõtte Multi Marger AS juhatuse liige. Otsus jõustus vastuvõtmise momendist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles