Rakveres tuleb ka tänavu aastavahetuse ilutulestik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi

Rakvere linn on koos Rakvere ja piirkonna ettevõtjatega korraldamas juba 11. aastat järjest aastavahetuse ilutulestikku, mis lastakse õhku iidselt vallimäelt. Rakvere ilutulestiku korraldab taas Firestudio OÜ, kes organiseerib ilutulestikku toetavate firmade ja üksikisikute annetused. Rakvere linnavalitsus on eraldanud ilutulestiku korraldamiseks n-ö seemneraha 600 eurot.

Ettevõtjatel ja eraisikutel, kes soovivad ilutulestikku toetada, palume raha kanda Firestudio OÜ arvelduskontole nr 1120049034 (Swedbank).

Rakvere ilutulestik on toonud linna hulgaliselt külalisi ja olnud mitmel aastal Eesti vägevaim. Kui suur tulevärk tänavu tuleb ja kui palju see maksma läheb, on esialgu veel vara öelda. Ilutulestiku suurus ja võimsus kujuneb vastavalt laekunud summale. Reedese seisuga oli toetusraha kogunenud üsna tagasihoidlikult, alla 2000 euro, kuid ilutulestiku toetusrahadega tegeleva Märt Ilvese sõnul toimub suurem osa laekumistest ikka viimasel hetkel. Möödunud aastal läks ilutulestik maksma umbes 6000 eurot.

Vaatemängu korraldab ja seab kokku oma ala professionaal Steven Vaarmann Firestudio OÜst, kelle sõnul on kavas kasutada kõrgetasemelisi tooteid ja efekte, mis muudavad ilutulestiku vaatemänguliseks ja võimaldavad seda näha ka kaugemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles