Järve, Rogenbaum ja Laast tulid taas Soome meistriks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antti Rogenbaum
Antti Rogenbaum Foto: hckehra.ee
Eestlastest käsipallurid Kristo Järve ning Antti Rogenbaum võitsid Riihimäen Cocksi ridades Soome meistrikulla, meeskonda peatreeneriks on Raivo Laast.

Eilses neljandas finaalkohtumises alistas Cocks võõrsil 22:17 Kauniaineni HC Westi, Kehrast kolm hooaega tagasi Cocksiga liitunud vasakukäeline tagamängija oli täna 7 väravaga üleplatsimees.

Finaalseeria 3:1 võitnud Riihimäen Cocks tuli kolmandat aastat järjest Soome meistriks. Laastule ja Järvele oli see Cocksi ridades kolmas meistritiitel, endisele HC Tallase mängijale Rogenbaumile teine.

Balti liigas jäi tänavu esimest hooaega osalenud profimeeskond Cocks kokkuvõttes peale põhiturniiri 11 võistkonna seas kolmandaks, veerandfinaalis katkestas nende teekonna Eesti meeskond Chocolate Boys. Soome karikavõistluste finaalis kaotas Cocks tänavu finaalis HC Westile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles