Rägavere otsib vee-ettevõtet ja renoveerib kanalisatsioonitorustikke

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulvi mõisahoone.
Ulvi mõisahoone. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Ulvi tiikide puhastustööde käigus tänavu suvel selgus, et lähedal asuv kanalisatsioonitorustik lekib, mis mõjutab ühtlasi tiikide olukorda.

Seetõttu esitas Rägavere vallavalitsus SA-le Kesk­konnainvesteeringute Keskus (KIK) kaks taotlust surve­torustiku ja isevoolse kanalisatsiooni renoveerimistööde tegemiseks. KIKi nõukogu ­otsustas toetada Ulvi küla survetorustiku renovee­rimistöid 81 876.42 euro suuruses summas veemajandusprogrammist, lisandub valla omaosalus 14 448.78 eurot.

Tööde käigus paigaldatakse 422 meetrit survetorustikku ning tehakse muud sellega seotud vajalikud tööd kuni haljastuse taastamiseni.

Teine KIKilt rahastuse saanud Rägavere valla vee- ja kanalisatsioonimajandusega seotud taotlus puudutab Ulvi elamute kanalisatsiooni renoveerimise III etappi.

Neid töid rahastab KIK 83 167.74 euroga samast programmist, valla omaosalus on lisaks 14 676 eurot.

Tööde käigus paigaldatakse 370 meetrit isevoolset kanalisatsioonitorustikku koos uute kaevudega ning tehakse selleks vajalikud puurimised, täitetööd ja taastatakse haljastus.

Rägavere vallavanem Virgo Koppel ütles, et KIKi tingimuseks oli projektide rahastamisel, et Ulvi küla ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni piirkonda hakkaks opereerima vee-ettevõtja, mitte ei teeks vald, nagu seni.

Sellega seoses kuulutataksegi välja konkurss vee-ettevõtja leidmiseks Ulvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles