Miila seltsimajas kuuleb huvitavat lindudest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miila seltsimajas kuuleb huvitavat lindudest.
Miila seltsimajas kuuleb huvitavat lindudest. Foto: Arvet Mägi

Pühapäeval, 3. veebruaril kell 13 on võimalik Miila seltsimajas kohtuda Thea Permiga Tallinna linnuklubist. Teoreetilises osas tutvustatakse talviseid aialinde, keda talvel enda akna taga näha võime. Samuti tuleb juttu rändlindude toitmisest, täpsemalt sellest, kui oluline on nende sügisene mittetoitmine, et suunata nad rändele. Kui rändlinnud on otsustanud siiski talvituma jääda, siis milline on talvel nende õige toitmine.


“Praktilises osas valmistame mõned pesakastid ja huvitavad toidumajad,” rääkis MTÜ Miila Hiiemäe liige Sven Valler.

MTÜ Miila Hiiemäe hakkas 2011. aasta sügisest Miila seltsimajas korraldama keskkonnaõhtuid, et aidata kaasa keskkonnateadlikkuse tõusule piirkonnas. Viimati kohtuti Aleksei Turovskiga, kes pajatas meie loomariigist, ning Helle Väärsiga, kes tutvustas, kuidas seentega lõnga värvida ja neist paberit valmistada.

Keskkonnaõhtute korraldamist rahastab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus maakondlikust keskkonnateadlikkuse programmist ning kõik üritused on osalejatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles