Tapa valla meistriks tuli Aseri lauatennisist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turniiri võitja Kert Räis.
Turniiri võitja Kert Räis. Foto: Avo Seidelberg

Läinud pühapäeval Lehtses toimunud 6. Tapa valla lahtised meistrivõistlused lauatennises võitis Aseri mängija Kert Räis, kes esikohamängus alistas tulemusega 3:2 Viru-Nigula lauatennisisti Pekka Laidineni.

Kolmanda koha sai Kalle Kask (Keila), neljas oli Janno Malm Rakverest. Läänevirulastest mahtusid esikümnesse veel Eduard Kapralov, Deniss Sedelnikov, Avo Seidelberg ja Raivo Siispool.

Kert Räis ütles turniirivõitu kommenteerides, et finaalis tõi talle edu küllap hea vastupidavus. “Mängisin punktid lõpuni ja püüdsin esimesel võimalusel rünnata,” lisas ta.

Tapa valla mängijatest pälvis 18-39aastaste meeste võistlusklassis esikoha Kadrina lauatenniseklubis harjutav tapalane Eduard Kapralov. Teine ja kolmas koht läksid Jäneda mängijatele, vastavalt Jaanus Tammele ja Tõnu Lilleorule.

Noorteklassis olid parimad lehtselased Kätlin Aron neidude ja Alvar Roos noormeeste seas. Parimaks Tapa valla naismängijaks osutus Lairi Einmaa Tapalt ning parimaks naisveteraniks Helga Vasemägi Tapalt. Meesveteranide 40+ klassis oli parim Igor Iljin Tapalt, teise koha sai Aavo Nael Jänedalt ja kolmanda Heiki Kübarsepp Tapalt. Parim meesveteran 60+ klassis oli Ardi Lohvart Tapalt.

Võistlustel osales kokku 32 mängijat. Järgmine lauatennisvõistlus Lehtses on märtsikuu esimesel pühapäeval, kui peetakse järjekordne Pinksi Pühapäeva seeriavõistluse etapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles