Revaalia avas Tallinna salongi glamuurse soenguparaadiga

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar (vasakult), Ines Aru, Kersti Suve ja juuksur Natalja Nikolajeva jälgivad, kuidas Ülle Lichtfeldt esineb.
Anne Veesaar (vasakult), Ines Aru, Kersti Suve ja juuksur Natalja Nikolajeva jälgivad, kuidas Ülle Lichtfeldt esineb. Foto: Kalev Lilleorg

Kui Revaalia juuksurisalongi omanik Kersti Suve lapsena nukul juuksetuka maha lõikas ja vanaemalt selle eest pragada sai, öelnud ta vastuseks: “Aga talle kasvavad need ju tagasi.”

Kes teab, kuidas selle nukuga jäi, aga nüüd on kasvanud hoopis tema salong – otse Tallinna city’sse.

Rakvere otsiva loomuga iluettevõtja suutis glamuurse avapeoga üllatada isegi kõikenäinud Kroonika ajakirjanikke, kes samuti kesknädalasel seltskonnaüritusel kohal olid. Tegu polnud ju pelgalt salongi avamise, vaid suure galaga, kus Tallinna kõrgeimate kaksiktornide aatriumis jalutasid punasel vaibal nii missid kui ka näitlejad.

Kevadise randevuu soenguparaadi ilmestasid lisaks sarmikale peoperenaisele endale teiste hulgas ka missid Liis Tappo, Erika Bauer, näitlejad Ülle Lichtfeldt, Anne Veesaar, Ines Aru ja aeroobikatreener Katrin Väli, mehelikku joont lisasid riigikogu liige Indrek Saar, kes samal päeval oma 40. sünnipäeva pidas, ja kunagine paljude tütarlaste unenäokangelane Indrek Raadik.

Tähelepanu keskmes olid aga kindlasti Revaalia soengumeistrid ise, kelle uus salong nüüdsest Tallinna Tornimäel asubki. Kokku on seal neli juuksurikohta, maniküürija, pediküürija, kosmeetik ja jumestaja.

Klientide puuduse üle ei tohiks kurta, näiteks ainuüksi hiiglasliku tornmaja ühes büroos töötab 150 naist, kelle keskmine palk ületab tunduvalt Rakvere inimeste keskmist sissetulekut. Lisaks veel on potentsiaalseteks klientideks hotellikülastajad.

See ei tähenda, et Rakvere salong edasi ei töötaks, vastupidi, ka siin saab jätkuvalt lasta teha trendikaid ja uhkeid soenguid.

“Sellised asjad sünnivad vaid koos hea meeskonnaga, seda me oleme kasvatanud ja see ongi meie, Revaalia, kaubamärk,” ütles päevakangelanna Kersti Suve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles