Tarvas mängib täna kodusaalis Prienai’ga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas puhkehetkel.
Rakvere Tarvas puhkehetkel. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

BC Rakvere Tarva korvpalluritel on täna tulemas tähtis mäng: Balti liiga veerandfinaalis ollakse Rakvere spordihallis kell 19 algavas kohtumises vastamisi Prienai palluritega.

“Läheme seda mängu täiega panema,” lubas BC Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. “See on meie jaoks nagu väike finaal.”

Läinud laupäeval seljatas Rakvere meeskond Eesti meistriliigas tulemusega 70:65 (poolaeg 37:37) TTÜ KK tiimi. Maris Laksa viskas võitjate kasuks 15, Reimo Tamm 14 ja Raley-Ross 10 punkti. Kiidusõnu pälvisid ka noormängijad Andri Metsaru ja Oliver Metsalu.

Rakverlased tõusid tänu võidule tabelis teist kohta hoidva tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo kandadele: Tarval on kirjas 19 ja Cramol 20 võitu. Mõlemad on pidanud 24 kohtumist. Oodatud kohtumine Rakvere Tarva ja Kalev/Cramo vahel toimub 15. märtsil Rakvere spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles