Rakvere Vee 110 miljoni kroonisele laenuhankele tuli üks pakkumine

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rakvere linnale kuuluva AS-i Rakvere Vesi riigihankele 110 miljoni krooni suuruse investeeimislaenu võtmiseks laekus üks pakkumine.


Laenuga plaanib ettevõte rahastada Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondist toetust saava Rakvere linna reoveekogumisala veemajandusprojekti omafinantseeringut.

Rakvere Vee esindaja Urmas Krikk ütles, et firma võtab enne pakkumise kinnitamist mõtlemisaja.

Laen on kavas võtta eurodes ja laenu kasutuselevõtt on kavandatud järgmisse ja ülejärgmisse aastasse. Tagasi plaanib veefirma laenu maksta 2017. aasta lõpuks.

Rakvere Vee kodulehe andmeil ulatub investeering Rakvere linna, Sõmeru, Näpi ja Roodevälja veemajandusse lähiaastatel 316 miljoni kroonini.

Isevoolset kanalisatsioonitorustikku paigaldatakse üle 25 kilomeetri ja survekanalisatsioonitorustikku rohkem kui kaks kilomeetrit. Lisaks kuulub enam kui 12 kilomeetri ulatuses torustikke rekonstrueerimisele.

Joogiveetorustikku paigaldatakse projekti raames ligi 31 kilomeetrit, sealhulgas asendatakse 10 kilomeetrit olemasolevat halvas tehnilises seisukorras olevat torustikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles