Virumaa koorinoored annavad kontserdi

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa Poistekoor proovis.
Virumaa Poistekoor proovis. Foto: ARVET MÄGI/VIRUMAA TEATAJA

Virumaa Poistekoor, Virumaa tütarlastekoor ja Virumaa Noorte Meeskoor annavad laupäeval, 25. mail kell 17 suure kontserdi Rakvere Rahvamajas.

Virumaa Poistekoorilt kõlavad“Olles osa oma maast”, “Poiste bugi”, “Piiluri laul” ning teised toredad poistelaulud, koos Virumaa Noorte Meeskooriga “Üksteist peab hoidma”, “Palve” ja “Virumaa laul”. Poistekoori dirigeerivad Merilin Käst ja Sander Tamm.

Virumaa tütarlastekoor esitab laulud “Lootus”, “Swing Low, Sweet Chariot, “Uhti, uhti uhkesti”, “Sympaatti” ning “Need ei vaata tagasi”. Dirigeerivad Ly Ipsberg ja Kaie Aja.

Virumaa Noorte Meeskoor laulab Andrus Siimoni ja Elene Altmäe juhatusel “Sulle, mulle”, “Mu kodu”, “Virumaa ja Pandivere” ning muid kauneid laule.

Kooride direktori Ello Odraksi sõnul lõpetab kooride suur ühiskontsert proovide perioodi. “Ees on veel suvised ettevõtmised ja esinemised, näiteks Rakvere linnapäevadel, üritusel “Lapsekingades”, Krakovi konkurss-festivalil, Kuningriigi päevadel,Viru Folgil ja teisi ülesastumisi,” ütles Odraks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles