Maagiline loovstuudio tegutseb põldude vahel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Preismann armastab savitööd - nii on ta valmis teinud ka fototrükiga lambiplaadi Neerutist. Plaadi taha tuleb veel panna pirn ning kaunis lamp ongi valmis.
Heli Preismann armastab savitööd - nii on ta valmis teinud ka fototrükiga lambiplaadi Neerutist. Plaadi taha tuleb veel panna pirn ning kaunis lamp ongi valmis. Foto: Arvet Mägi

Kadrina lähedal Undla külas keset põldu on üks armas maja. Suure tee poolt kuuseheki taga peidus. Selle armsa maja taga on omakorda peidus veel üks maja, kus saab kogu loovuse valla lasta. See maja on Lauli Loovstuudio ja Keraamikakoda.


Heli Preismann, kes kõigepealt õppis kaubandust, seejärel avastas uue suuna – sotsiaaltöö ja lastekaitse – ning on nüüd jõudnud oma elus juba kolmanda erialani, leiab, et on selle tõttu elus nii palju kogenud. Loovterapeudist naine avas mai keskpaigas oma koduhoovil loovstuudio, kus hakkab osutama mitmesugust ravi ning korraldama töötubasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles