Rakvere edu alus on koostöö

Marko Torm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Torm.
Marko Torm. Foto: Erakogu

Koostöö ja meie ühine võimekus on Rakvere võimekuse näitaja. Tänapäeva ühiskonnas ei ole suuremahulised ja vabatahtlikkusel baseeruvad koostööprojektid enam igapäevased. Seda enam peame üheskoos hoolitsema, et meie identiteet ja Rakverele omane kokkuhoidmine ei hääbuks.

Veidi enam kui nädalapäevad hiljem peale järjekordset ööjooksu tegeleme tagajärgedega. Osalejate tagasiside, asjaomaste tähelepanekute, õnnestumiste ja vähem õnnestunud tegurite analüüsiga. Kohtume 54 partnerorganisatsiooni/toetajaga ning suhtleme telefoni või e-kirja teel enamikuga üle kahesaja neljakümne viie liikmelisest vabatahtlike meeskonnast.

Turvaratturid, abipolitseinikud, koolinoored, kaitseliidu Viru ja Järva malev, kergejõustikuklubi ViKe, Kirde kaitseringkond, Rakvere Vesi, päästeamet ja politsei ning Rakvere teater. Lisame teenusepakkujana üle 60 korravalvuri tänavatele toonud turvaettevõtte ja saame taas kord eneseületuse – veidi alla 400 inimese, kes olid otseselt seotud võistluspäeval ööjooksu korraldamisega Rakvere linnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles