Rakvere postkontor kolib Kroonikeskusesse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonikeskus.
Kroonikeskus. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Rakvere postkontor, mis seni asus Tallinna tänaval, tegutseb 1. augustist Rakvere Kroonikeskuses suuremates ruumides.

Kroonikeskuse postkontorisse on kaks sissepääsu – üks keskusest ning teine tänavalt. Kroonikeskuses saab postiteenuste kasutamise ühildada poes käiguga.

“Otsustasime ühendada kahe postkontori parimad omadused – ühelt poolt pikema lahtiolekuaja ning teisalt suurema teenindussaali,” rääkis piirkondliku postkontori juhataja Erika Isakar.

Tema sõnul on Kroonikeskuse postkontori teenindussaal varasemast mitu korda suurem. Kliente teenindab kolm teenindajat, et tagada postkontori kiire ja tõhus töö ning mugavam postiteenuste kasutamine.

Kui varasemalt oli Tallinna tänava postkontor avatud kella 8-18 ja Kroonikeskuse postkontor kella 9-19, siis nüüd hakkab Kroonikeskuse postkontor kliente teenindama kella 8-19.

“Nii saavad ka kõige varasemad ärkajad päeva alguses postkontoris pakilised asjad korda ajada ning päeva lõpus töölt tulevad inimesed saavad õhtul paki teele saata või vastu võtta,” ütles Isakar. Ajavahemikul kella 8-9 pääseb Kroonikeskuse postkontorisse tänavapoolsest sissekäigust.

Kroonikeskuse postkontoris pakutakse kõiki teenuseid ja kaupu, mis on vajalikud riigisiseste ja rahvusvaheliste saadetiste edastamiseks. Vastu võetakse kirisaadetisi, posti- ja kullerpakke ning rahakaarte, saab tasuda makseid, saata pakke Post24 pakiautomaati, vormistada perioodika tellimusi, võta vastu pakke jne.

Lisaks tavalisele postiteenustele pakutakse ka Iizi kindlustusmaakleri vahendusel liikluskindlustust ja osutatakse pangateenuseid koostöös SEB pangaga. Samuti saab saata rahvusvahelisi kiirrahakaarte Western Unioniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles