Viru Toit hakkab söögipoolist turustama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Et suurendada tarbijate huvi kohaliku toidu vastu, otsustasid kaks koostöökogu jõud ühendada ning luua programmi Viru Toit.

MTÜ Kohalik Toit juhatuse liige Aigi Kullerkupp rääkis, et programmi algatasid MTÜ Kirderanniku Koostöökogu ja MTÜ Virumaa Koostöökogu. Praegu on mittetulundusühingus juba 13 liiget, kes tegelevad toidukaupade tootmise ja toitlustamisega.

Üheskoos keskendutakse kohaliku toidu valdkonnas tegutsevate ettevõtjate koostöö tugevdamisele, tegeledes seejuures tootearenduse ning ühise turustamisega. “Otsene eesmärk on logot ja tunnuslauset silmas pidades tõsta teiste toidukaupade seast esile Viru piirkonnas toodetud tooraine ja meile iseloomulik toit,” selgitas Kullerkupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles