Rakvere lihakombinaadi seakasvatusüksus vahetas nime

, uudistejuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põrsad.
Põrsad. Foto: Rakvere Farmid

Rakvere lihakombinaadi seakasvatusüksuse AS Ekseko uus nimi on AS Rakvere Farmid, uue nime tutvustamiseks alustas ettevõte ka reklaamikampaaniat.

Nimemuudatus toob ettevõtte hinnangul avalikkuse jaoks paremini esile Rakvere oma seakasvatuse olemasolu ja mastaabi. Ühtlasi algas sel nädalal reklaamikampaania, mis annab tarbijale läbi täiendatud www.rlk.ee kodulehe võimaluse näha, kuidas Rakvere sead sünnivad, elavad ja kasvavad ning mida söövad.

„Rakvere sead kasvavad siinsamas Eestimaal, 25 seafarmis ja kogu ahelat juhime me ise alates söödatootmisest, sealt edasi seakasvatuse ja lihatoodete tootmiseni välja,“ selgitas Rakvere lihakombinaadi juhatuse esimees Teet Soorm.

Rakvere Farmides kasvatatakse aastas üle 250 000 sea, mis moodustab 40 protsenti Eestis kasvatatud nuumsigadest. Eesti inimene sööb aastas keskmiselt 32 kilogrammi sealiha, millest ligi pool moodustavad Rakvere värske liha ja lihatooted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles