Go Rail annab Tallinna-Peterburi liinil käiku teise rongi

, uudistejuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Raudteel rahvusvahelist reisijatevedu korraldav AS GoRail lisab koostöös Vene Raudtee ettevõttega FPK Tallinna-Peterburi liinile teise rongi, mis teeb peatuse ka Rakveres.

Rong väljub alates 22. augustist Balti jaamast kell 15.25 ning saabub Vitebski vaksalisse kell 23.03. Peterburist alustab sama rong sõitu alates 23. augustist kell 6.55 ning jõuab Balti jaama kell 12.29. Orienteeruv sõiduaeg on kuus ja pool tundi, mille sisse jäävad rongis tehtavad piiriületusprotseduurid.

Tallinnast väljuv rong jõuab Rakverre kell 16.37 ning Peterburist hommikul väljuv rong jõuab Rakverre kell 11.18.

Go Raili juhi Alar Pinseli sõnul võimaldab teise rongi käikuandmine pakkuda reisijatele senisest tihedamat sõidugraafikut ja tuua Peterburist Eestisse tuhandeid uusi turiste.

Esialgu hakkab teine rong Peterburi liinil sõitma nädala teises pooles, mil huvi reisimise vastu on suurem. Tallinnast väljub rong neljapäeva, reede ja pühapäeva pärastlõunal ning Peterburist reede, laupäeva ja esmaspäeva hommikul. Edaspidi kaalub ettevõte teise rongi igapäevast käikulaskmist.

Liinil Tallinn-Peterburi-Tallinn korraldab Go Rail reisijatevedu diiselrongidega, mille koosseisu kuuluvad I ja II mugavusklassi vagunid. Veerem võtab pardale kuni 280 reisijat

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles