Lääne-Viru noored saavad võimaluse vabaühendustega lähemalt tutvuda

, uudistejuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa gümnaasiumi õpilased.
Tapa gümnaasiumi õpilased. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Vabaühenduste liit EMSL käivitab Lääne-Virumaal uue kodanikuhariduse projekti, mille käigus gümnaasiuminoored saavad vabaühenduste igapäevatöös kaasa lüüa.

Tegu on pilootprojektiga, mis viib kolme Lääne-Virumaa gümnaasiumi lõpuklassi õpilased ühiskonnaõpetuse aine raames kohalikesse vabaühendustesse vaatluspraktikale tutvuma vabaühenduste olemuse ja töökorraldusega vahetu isikliku praktilise kogemuse kaudu.

Osalevate vabaühenduste seast saab õpilane oma huvist ja eelistustest lähtuvalt valida endale meelepäraseima, milles vabaühendusega kokku lepitud ajal 2-3 nädala jooksul 10 tundi vältel organisatsiooni tegevustesse aktiivselt panustada ning ka organisatsiooni ja selle liikmete-töötajate tegemistega vestluste ja vaatluse kaudu lähemalt tutvuda.

Praktika toimub vastavalt vabaühenduse ja õpilase võimalustele ja kokkuleppele 2014. õppeaasta esimeses kvartalis.

Programmist täpsema ülevaate andmiseks ja rollijaotuse selgitamiseks kohtuvad EMSLi esindajad huvi üles näidanud ja osalemiseks nõusoleku andnud vabaühendustega 29. augustil kell 14-17 Rakveres.

Kõigil huvilistel Lääne-Viru vabaühenduste esindajatel palub EMSL anda oma huvist teada projektijuhile Teve Florenile aadressil teve@ngo.ee või telefonil 55 674 798.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles