Sügisjooks lummas ilusa ilma ja liikumislustiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB Tallinna sügisjooksul said esimesena stardi  maratonijooksjad. Esireas keskel hõbeda võitnud Andrus Lein (nr 9).
SEB Tallinna sügisjooksul said esimesena stardi maratonijooksjad. Esireas keskel hõbeda võitnud Andrus Lein (nr 9). Foto: Riho Lüüs

Läinud pühapäevast hilissuvele harjumatult leitsakulist ja rekordiliselt rahvarohket – stardis oli üle 20 000 jooksja – SEB Tallinna sügisjooksu kroonis Rakvere KJK ViKe pikamaajooksja võidetud hõbemedal maratonirajal.

Vinnis elav kogenud staier Andrus Lein oli see mees, kes noorematele konkurentidele kandu näidates kogu 42 kilomeetri ja 195 meetri pikkuse distantsi kestel esikümnes püsis ja üldjärjestuses seitsmendana lõpetades Eesti meistrivõistluste arvestuses uue isikliku rekordiga 2:31,25 hõbemedali napsas. Kuld kuulus Roman Fostile (Stamina SK, 2:20,48), pronksi sai Dmitri Aristov (SK Mitš, 2:32.01).

“Üks eesmärkidest sai täidetud – medal tuli, aga teine – joosta distants ajaga alla 2:30 – jääb tulevaste maratonide suurimaks sihiks: ilm oli liiga palav, maratoonaritele sobib jahedam ilm paremini,” tunnistas 39aastane Andrus Lein, kellel 2009. aastast kodus Eesti MV pronksmedal ning 2011. aastast hõbe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles