Rakke rattanaiskond võitis maratonisarja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatesõitudes hõbeda pälvinud Rakke SK ratturid Greete Steinburg (vasakul), Maris Kaarjärv, Mairis Õispuu ja Merili Sirvel.
Teatesõitudes hõbeda pälvinud Rakke SK ratturid Greete Steinburg (vasakul), Maris Kaarjärv, Mairis Õispuu ja Merili Sirvel. Foto: Enno Eilo

Samsung Estonian Cupi kaheksaetapilise ratt­amaratoni­sarja viimane osavõistlus peeti nädalavahetusel Pärnumaal Jõulumäe radadel.

Lääne-Virumaa ratturitest kindlustas Jõulumäel endale kogu sarja üldvõidu Rakke Spordiklubi sõitja Greete Steinburg, kes taas oli 60 km pikkusel põhisõidu rajal ajaga 2:41.17 kiireim naine. Tema klubikaaslane Rita Toome võistkonnast Rakke SK FUJI/Rattabaas tuli naiste hulgas kuuendale kohale, sarja kokkuvõttes oli ta neljas.

Ühtlasi võitis naiskond Rakke SK FUJI/Rattabaas üheksa tiimi hulgas tänavuse rattamaratonide hooaja kokkuvõttes esikoha. Väärtuslikke punkte tõid maratonil osalenute kõrval naiskonnale ka poolmaratonidel startinud Merili Sirvel, Mairis Õispuu ja Maris Kaarjärv. Võistkonda kuulusid veel Ivika Lainevee, Liis Lõune ja Teisi Sirvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles