Kapsaste ja porgandite vahendamine takerdus

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leeni Janno (vasakul) ja Milvi Tubli loobusid aiasaaduste ülejääkidega kauplemisest, sest pelgasid bürokraatiat.
Leeni Janno (vasakul) ja Milvi Tubli loobusid aiasaaduste ülejääkidega kauplemisest, sest pelgasid bürokraatiat. Foto: Arvet Mägi

Aktiivsetel Kadila naistel oli hea idee: kui ühel on kolm kanamuna üle ja teisel oleks neid just vaja, võiks need inimesed kokku viia. Selgus, et nii lihtne see tegelikkuses siiski ei ole.

Milvi Tubli ja Leeni Janno andsid Facebooki kaudu teada, et 12. septembril kell 14 avatakse Kadila endise koolimaja ruumides raamatukogu kõrvaltoas Oma Pood. Tegelikkuses oleks see olnud vahenduskoht, kuhu tuua müüki üle jäänud aiasaadusi või majapidamises kasutuseta seisvaid asju.

“Ühel oli palju moose tehtud, ei jõua kõike ära süüa, aga samas suhkur raisatud ja töö tehtud. Annaks ära kellelegi, aga kuidas sa lähed pakkuma. Teisel on jälle mett natuke rohkem. Kolmas peab kanu ja tal jääb mune üle. Kellel on sügisel porgandit, kellel kartulit,” võttis Milvi Tubli lühidalt kokku, kuidas Oma Poe mõte idanema hakkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles