Haigustest räsitud TTÜ üritab murda Pere Leiba ja Pärnut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ võrkpallimeeskond.
TTÜ võrkpallimeeskond. Foto: www.volley.ee

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas teisel kohal asuval TTÜ-l on nädalavahetusel suurepärane võimalus murda müüt, et kuuest esimesest mängust on saadud viis võitu õnnega pooleks.

Täna kell 17 võõrustab TTÜ Tartu Pere Leiba, kelle vastu astub ülikooliklubi esmakordselt soosikuna. Samas pole TTÜ olukord kiita, sest mitmeid mängijaid kimbutavad haigused, vahendab volley.ee

Diagonaalründaja Sander Steinberg tegi eile esimese treeningu sellel nädalal. «Steinbergil on kuu aega hirmus köha olnud, palavik on õnneks taandunud,» lausus TTÜ peatreener Aigor Kaibald. «Viimasel ajal on ta end nädala alguses ravinud ja nädala lõpus treeninud-mänginud.»

Kergemad tervisehädad kiusavad temporündajat Vaido Veeki ja nurgaründajat Kristjan Jürimad. «Haigustest hoolimata oleme treeninud tavapärasel viisil - viis palli ja kolm kangi,» teatas Kaibald.

Kaks nädalat tagasi viimase võistlusmängu pidanud Pere Leib alistas kolmapäeval toimunud treeningkohtumises Valio Võru 3:1. Tartlaste tabeliseis kiita pole. Kahe võidu kõrval haigutab viis kaotust, mis annab tabelis eelviimase positsiooni.

Seitsmest matšist vaid kaks võitnud Pere Leivas on peetud koosolekuid nii treenerite kui ka mängijatega. Analüüsiti tehtut ja koostati tegevusplaan edasiseks. Eelmise nädala eesmärk oli taastuda vigastustest ja sel nädalal said üle pika aja peaaegu kõik mängijad treeningutel kaasa lüüa.

Pühapäeval kell 16.15 algavas telemängus läheb TTÜ võõrsil vastamisi tabelijuhi Pärnu VK-ga.

Teises tänases mängus kohtub Tallinna Selver kell 15 võõrsil Riia Lasega.

Tabeliseis:

1. Pärnu VK 20 punkti, geimide suhe 21:5

2. TTÜ 15, 17:7

3. Ozolnieki Biolars 13, 16:11

4. Tallinna Selver 10, 14:13

5. Valio Võru 10, 13:17

6. Riia Lase 9, 11:11

7. Daugavpilsi Universitate 8, 9:17

8. Tartu Pere Leib 6, 12:17

9. Rakvere Grossi Toidukaubad 2, 4:23

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles