Eesti Energia kolib Rakvere büroo postkontorisse

, uudistejuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia.
Eesti Energia. Foto: Mihkel Maripuu

Oktoobrist teenindab Eesti Energia kliente Rakvere Kroonikeskuses asuvas Eesti Posti postkontoris.

Kuna Eesti Energia büroodes on turu avanemisega kaasnenud külastatavuse rekordid möödas ja kliendid eelistavad elektrimüügi küsimustes üha enam teisi kanaleid, jätkab Eesti Energia väiksemate büroode kolimist Eesti Posti postkontoritesse.

Lisaks muutub teeninduse asukoht aasta lõpuks ka Kuressaares, Valgas ja Viljandis. Esimesed esindused postkontorites avas Eesti Energia juba tänavu 1. aprillil, viimased bürood saavad Eesti Posti üle viidud hiljemalt järgmise aasta keskpaigaks.

Eesti Energia müügi ja teeninduse direktor Sten Argos sõnas, et elektrilepinguid puudutavate päringute arvu alanemine on ootuspärane trend. „Kui aasta tagasi tähendas turu avanemine suurt muutust, mis tõi kaasa ka kliendipöördumiste plahvatusliku kasvu, siis nüüdseks on avatud elektriturust saanud uus reaalsus. Enamikul elektriklientidel on elektrileping olemas, lepingu pikendamiseks on kliendil võimalik ka mitte midagi teha ning küsimuste korral eelistatakse ühe sagedamini klienditelefoni või e-posti,“ rääkis Argos põhjustest, miks elektrimüüki puudutavad päringud büroodes on langustrendis.

„Seda arvestades tuleb meil leida büroodele senisest efektiivsem lahendus. Avades esindused postkontorites saame ka edaspidi pakkuda bürooteenindust klientidele, kel pole võimalik teisi teeninduskanaleid kasutada. Samal ajal teeme seda tänasest kordades väiksemate kuludega,“ lisas Argos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles