Teater ja ajaleht korraldavad debatid

, uudistejuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teater.
Rakvere teater. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere teater koos Virumaa Teatajaga korraldab Teatrikohvikus valimiseelsed debatid, millest esimene keskendub kultuurivaldkonnale ning teises on rahva ees Rakveres kandideerivate erakondade ja valimisliitude esinumbrid või linnapeakandidaadid.

Esimene debatt “Kultuur Rakveres” toimub 1. oktoobril ning teine “Rakvere uus linnapea” 8. oktoobril, mõlemad algavad kell 19.

Debatte kommenteerivad ja sõnajärge jagavad ajakirjanikud Rein Sikk ja Aarne Mäe. Lisaks kohapealsele publikule saavad debattidest online-ülekannete kaudu osa ka need, kes Teatrikohvikusse tulla ei saa, kuid interneti levialas viibivad.

Virumaa Teataja kutsub siinkohal üles debatil osalejatele ka küsimusi esitama, saates need aadressil aarne.mae@ajaleht.ee.

Korraldajate nõue oli, et kummalgi debatil esineks erinevad inimesed. Nõnda on kultuuridebatile lubanud tulla Riho Hütt - Rakvere Valimisliidust „Südameasi", Anne Nõgu erakonnast Isamaa ja Res Publica Liit, Jüri Landberg keskerakonnast , Velvo Väli sotsiaaldemokraatlikust erakonnast ja Kaili Õunapuu-Seidelberg reformierakonnast . Valimisliit Rakvere Rahva Kogu  pole oma esindajat veel nimetanud.

Esinumbrite debatil astuvad rahva ette Priit Verlin Rakvere Valimisliidust „Südameasi", Mihkel Juhkami erakonnast Isamaa ja Res Publica Liit, Urmas Tamm keskerakonnast, Kairit Pihlak sotsiaaldemokraatlikust erakonnast, Marko Torm reformierakonnast ning ka siin pole valimisliit Rakvere Rahva Kogu oma esindajat üles andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles