Kirjanduslogo jõuab raamatusse

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa kirjandusauhinna logo ja eksliibrise konkursi võidutöö, autor Teet Suur.
Virumaa kirjandusauhinna logo ja eksliibrise konkursi võidutöö, autor Teet Suur. Foto: Teet Suur

Lääne-Virumaa keskraamatukogu ja Lääne-Viru Omavalitsuste Liit esitlevad 2. oktoobril kell 15 raamatukogu saalis Virumaa kirjandusauhinna logo ja eksliibrist . Raamatumärk kleebitakse pidulikult laureaatide teostesse.

Virumaa kirjandusauhinna logo konkursi võidutööd “Logorist” tutvustab selle autor Teet Suur. Žüriipoolse pilgu “Logoristile” heidab hindamiskomisjoni ekspert Tiiu Veersalu. Mõtteid logost ja auhinnast mõlgutavad Virumaa kirjandusauhinna laureaat Kalju Saaber ja Virumaa kirjandusauhinna algataja Ilme Post.

“Kõik soovijad saavad logokleebise ka oma kodusesse Virumaa kirjandusauhinnaga pärjatud teose eksemplari, kui nad selle esitlusele kaasa võtavad,” lubas Lääne-Virumaa keskraamatukogu arendusspetsialist Tiina Kriisa.

2013. aasta alguses korraldasid Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja Ida-Virumaa Omavalitsuste Liit konkursi Virumaa kirjandusauhinna eksliibrise ja logo ideekavandi leidmiseks. Konkursi võitnud Rakvere linnakunstniku Teet Suure kelle töö võlus hindajaid lihtsuse, jõulise kujundlikkuse ja tähendusrikkusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles