Kelluke saabub tagasi

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

A. Le Coq Tartu Õlletehas toob taas turule ülipopulaarse Kellukese limonaadi. Tegemist on sidrunimaitselise karastusjoogiga, mille retsept on välja töötatud A. Le Coq Tartu Õlletehases juba 1965. aastal.

Aprilli alguses poodidesse jõudev Kelluke on valmistatud A. Le Coqi traditsioonilise retsepti alusel ning see on saadaval 0,5-liitristes ja 1,5-liitristes plastpudelites. Uuendatud kileetiketil on tänagi ära tunda kunagisele Kellukesele iseloomulik värviline kiri.

A. Le Coq Tartu Õlletehase juhi Tarmo Noobi sõnul toodi rahva seas ülipopulaarne Kelluke uuesti turule, sest kauaaegseid lemmiktooteid saadab ka täna turul suur edu. “Kellukese limonaad on paljudele eestlastele karastusjoogi sümbol ja lapsepõlvemälestus, mida soovitakse jagada ka oma lastega,” lisas Noop.

A. Le Coq Tartu Õlletehas on tootnud karastusjooke aastast 1898. Kelluke on Tartu õlletehase esimene oma retsepti järgi valmistatud karastusjook. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles