Tapa vallavanem istub Elektriraudtee nõukogus

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aastaid Tallinnast Tapa ja Rakvereni ulatuva elektriraudtee ehitamise eest seisnud Tapa vallavanem, sotsiaaldemokraatliku erakonna liige Kuno Rooba määrati ASi Elektriraudtee nõukogusse.

“Mis seal salata, meil on oma huvid. Soovime, et elektrirongide tee ei lõpeks Aegviidus, vaid jätkuks vähemalt Tapani,” rääkis Rooba, kelle sõnul võivad aastaid õhus olnud ideed ka teoks saada. “Need ideed ei ole maha maetud. Elektriraudtee on tegelnud marsruudi pikendamisega juba mitu aastat, see on arengukavaski kirjas, kuid küsimus on ajas ja rahalistes vahendites,” lisas Rooba.

Et volituste kehtivust pole täpsustatud, ei osanud Rooba öelda, kui kauaks ta nõukogusse jääb. “Tavaliselt muudetakse riigi osalusega äriühingutes liikmete koosseisu siis, kui riigis leiavad aset poliitilised muudatused, näiteks Riigikogu valimised,” selgitas värske Elektriraudtee nõukogu liige.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts määras Kuno Rooba ASi Elektriraudtee nõukogu liikmeks juuni alguses. Esimene uuendatud nõukogu koosolek on augusti algul. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles