Muugas tunnustati piirkonna ettevõtteid

, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Messil Muuga spordisaalis pakkusid teiste seas kohalikud talumehed oma saadusi.  Muu hulgas sai osta Väino Ruubeli Joodiku külas ­valmistatud hapukurki ja hapukapsast.
Messil Muuga spordisaalis pakkusid teiste seas kohalikud talumehed oma saadusi. Muu hulgas sai osta Väino Ruubeli Joodiku külas ­valmistatud hapukurki ja hapukapsast. Foto: Arvet Mägi

Neljapäeval Muuga spordihoones peetud Pandivere IV ettevõtluspäev lõppes  PAIKi tänukirjade üleandmisega piirkonna edukamatele põllumajandusettevõtetele.


Pandivere arendus- ja inkubatsioonikeskus (PAIK) andis välja tänukirjad Pandivere ettevõtluse arendamise eest aastal 2013. Osaühing Simuna Ivax pälvis tänukirja kui suurim põllukultuuride kasvataja. Osaühingut Markilo tunnustati seakasvatuse produktiivsuse eest. Osaühingut Laekvere PM tänati piima kõrgeima kogutoodangu eest. ASi Võhmuta PM toodi esile piimatootmise produktiivsuse eest. AS Tallegg pälvis tänu kui tootmise taaskäivitaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles