VIDEO: Kadrina volikogu jätkas saunaprobleemi arutelu Toompeal

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Pika Hermanni tornist. Kadrina vallavolikogu külastas Toompeal ka seda ajaloolist ja Eesti riigile tähtsat rajatist.
Vaade Pika Hermanni tornist. Kadrina vallavolikogu külastas Toompeal ka seda ajaloolist ja Eesti riigile tähtsat rajatist. Foto: Toomas Herm / Virumaa Teataja.

Kolmapäeval pidas Kadrina vallavolikogu oma viimase istungi Tallinnas riigikogu hoones, kus leiti lahendus taas päevakorda kerkinud tänavanime muutmise probleemile.

Parlamendihoones võõrustas volikogu Lääne-Virumaal koos Kadrina rahvaasemike juhi Jaanus Reisneriga elav ja lapsi kasvatav riigikogu liige Liisa Pakosta. Tema andis huvitava lühiülevaate riigikogu hoone ja parlamendi ajaloost ning tänapäevast.

Riigikogus käis parajasti turismindust puudutava seaduseelnõu arutelu. Pakosta sõnul soovitakse edaspidi soodustada konverentsiturismi, sest kruiisilaevadelt tulnud turistid, kes moodustavad peamise osa väliskülalistest, on Tallinnas vaid 2-3 tundi. See aeg on aga liiga lühike, et turistid saaksid siia piisaval hulgal raha jätta.

Kadrina vallavolikogu praeguse koosseisu viimase istungi viimase päevakorrapunktina oli vallakeskuses Tehnika tänava ühe lõigu nimetamine Sauna tänavaks. Parlamendihoone Valge saali kõrvalruum, kus volikogu istungit pidas, täitus maast laeni pingetega. Mis otsusele jõuti, seda saab lugeda homsest Virumaa Teatajast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles