Teater otsib salli suure südamega Hobusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Detsembris jõuab Rakvere teatri lavale seikluslik koguperelavastus “Hobune, kes kaotas prillid ära”. Selle peategelaseks on üks eriline Hobune, kes ei ela tallis, vaid on üpris iseseisev ja otsib laias maailmas õnne. Hobusel on vaja aga abi – kuna tal pole kindlat elupaika ja lähenemas on külm talv, siis vajab ta salli. Kuna ta on oma prillid ära kaotanud, ei saa ta seda salli endale ise valmistada.

“Siin saavadki kõik appi tulla – kududa, voltida, joonistada, treida, sepistada, küpsetada, kasvatada, ehitada või meisterda Hobusele sall ning saata see talle,” seisab teatri üleskutses. Vihjeks öeldakse, et Hobusele meeldivad värvilised sallid.

Saatmiseks sobib nii tigu-, tuvi- kui ka elektronpost. Tigupost jõuab kohale, kui kirjutada saadetisele Rakvere teater, Kreutzwaldi 2a, Rakvere 44314.

Tuvipostiga leiab saadetis tee Hobuseni, kui kirjeldada tuvile üht suurt ilusat vana teatrimaja, mille ehitas Jakob Liiv ja mis asub tiikidega pargi servas linnas, mille tunneb ära linnuse ja tarva skulptuuri järgi.

Elektronposti teel saab Hobune salli kätte aadressil hobune@rakvereteater.ee.

Kui saadetis on nii suur, et teod, tuvid ega elektronid seda kanda ei jõua, siis võib selle saata linna nutikatesse postkastidesse, ükskõik kas Rakvere Krooni Selveri Smartposti või Rakvere Turutare Post24 laegastesse. Saajaks märkida Rakvere teater ja Hobune ning telefoninumbriks 53456119.

Salle valmistama ja saatma on oodatud kõik – nii koolilapsed kui vanaemad, nii lasteaialapsed kui sallitallajad, nii puusepad kui juustumeistrid – peaasi, et sall jõuaks kohale 25. novembriks, sest siis lähevad ilmad külmaks ja sallikandmine moodi.

Kõik sallid leiavad endale koha teatri detsembrikuisel jõulumaal ja igal etendusel valib Hobune nende seast mõne, mida ta laval kannab.

Kõigi sallivalmistajate vahel loosib Hobune välja pileteid Rakvere teatri järgmise aasta etendustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles