Väikeettevõtjad kogunevad Aqva konverentsikeskusesse juubeligalale

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva.
Aqva. Foto: virumaateataja.ee

Eesti väikeste ja keskmiste ettevõtjate esindusorganisatsioon EVEA korraldab 5. detsembril Rakveres Aqva konverentsikeskuses üleriigilise ettevõtlusfoorumi ja EVEA 25. aasta juubeli gala.

Ettevõtlusfoorumil võtavad aktuaalsetel teemadel sõna teiste seas juristide liidu president Priidu Pärn, majandusteadlane Andres Arrak, maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitja Enn Listra ja EVEA president Kersti Kracht.

Krachti sõnul elame me muutuste ajastul ja seetõttu on just praegu oluline, et ettevõtjad räägiksid kaasa ning üheskoos püüaks riiki parandada, sest ainult vaikselt torisedes ei muutu midagi. “Koos suudame teha paremaid ja suuremaid samme. Seetõttu ootabki EVEA ettevõtlusfoorumile ettevõtjaid, kes tahavad ettevõtluskeskkonda, õigusruumi ja maksudega seonduvat paremaks muuta,” kinnitas Kracht.

Foorumi eesmärgiks on koos ettevõtjatega leida probleemidele lahendus ning teha ettepanekuid vastavatele ministeeriumidele.

Peale foorumit toimub pidulik Eesti eraettevõtluse ja EVEA 25. aasta juubeli ning auhinnagala, kus antakse välja konkursi “Eesti ettevõtlik vaim” auhinnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles