Virumaa Teataja selgitas parimad hoidised

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Virumaa Teataja ja Käänu talu selgitasid eile õhtul kümneliikmelise žürii abil välja hoidistekonkursi “Paabu 2013” võitjad.

Esikoha nii soolaste kui magusate hoidiste kategoorias võttis Kristel Tilk, kes võlus žüriid kerge mündiga maasika-rabarberimoosiga ja marineeritud suvikõrvitsaga. Samuti läks talle kõige traditsioonilisema magusa hoidise tunnustus vaarikamoosi eest.

Magusate hoidiste kategoorias läks teine koht Reet Rannakivile astelpaju-kõrvitsamarmelaadi eest, mis tõi naisele ühtlasi ka kõige uuenduslikuma magusa hoidise tunnuskirja. Kolmanda koha pälvis Krista Hussar oma kreegiželeega.

Soolaste hoidiste kategoorias sai teise koha Evi Pikker oma traditsioonilise hoidisega “Sakuska”, kolmanda koha tiitel läks Ago Liibandile Ehtla talu marineeritud kurgikeste eest. Selle hoidisega võttis mees ka kõige uuenduslikuma soolase hoidise tunnustuse. Kõige traditsioonilisema soolase hoidise – hõrgu peedisalati – valmistas jällegi Reet Rannakivi.

Žüriisse kuulusid Toomas Leedu (Go Spa), Andres Pulver (Virumaa Teataja), Ann-Piret Innos (Virumaa Suurköök OÜ), Janek Kulmar (Rohuaia kohvik), Aare Purk (Gurmee Gala), Merly Kukk (Laada Café), Aire Kronberg (Sushi Tiger), Kärt Sujetov (Segers Eesti OÜ), Jane Küngas (Virumaa Suurköök OÜ), Joel Väljaots (Rohuaia kohvik).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles