Õdede koolitus tuleb Rakveresse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere haigla.
Rakvere haigla. Foto: Arvet Mägi

Tartu tervishoiu kõrgkool ja Rakvere haigla sõlmisid täna kooli 202.sünnipäeval koostöölepingu, mille põhieesmärk on võimaldada kutsealase ettevalmistusega töötajatel omandada kõrgharidus. Lepingu allkirjastasid kooli poolt rektor Anneli Kannus ja haigla juhatuse esimees Ain Suurkaev.

Lepingust lähtuv õppetegevus, mis algab 2014.aasta veebruaris ja lõppeb augustis 2016 võimaldab kõigil haiglas vastavat varasemat ettevalmistust omavatel töötajatel omandada oma erialal kõrgharidust.

„Planeeritav koolitustsükkel annab haigla töötajatele kindlust oma ameti perspektiivikuses ning kindlasti tõstab nende soovi toimetada jätkuvalt oma koduhaiglas. Samuti on meile sama oluline, et maakonnas tervikuna oleks olemas meditsiinialal kvalifitseeritud ja kaasaegse haridusmudeli järgi koolitatud kaader,“ mainis haigla juht Ain Suurkaev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles