Homme toimub Rakveres digiTV-teemaline seminar

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani kliendid saavad PÖFFi filme kodust vaadata.
Starmani kliendid saavad PÖFFi filme kodust vaadata. Foto: Panther Media/Scanpix

Kolmapäeval toimub Rakveres Lääne-Viru Maavalitsuse suures saalis digiTV seminar algajatele. Seminar on mõeldud kõikidele inimestele,  kes soovivad end kiiresti ja hõlpsalt kurssi viia, mida digiTV tulek endaga kaasa toob.

Registreerimine toimub kuni 19. mai hommikuni.

„Tuginedes Emori digiTV-teemalisele seireuuringule, oli Virumaal käesoleva aasta märtsi lõpus veel 10 000 perekonda, kes vaatasid üle õhu levivat analoogtelevisiooni,“ ütles Elioni ärijuht Monika Prits ning lisas, et sahiseva telepildi vältimiseks otsustati virumaalastele digiTV erinevaid aspekte selgitada. „Nüüd, kus digiajastu algseni on jäänud umbes 40 päeva, on teema eriti päevakajaline,“ lisas Prits.

Homsel seminaril annab Elioni suurkliendihaldur Viktor Kruuse ülevaate digitaaltelevisiooniks vajalikest seadmetest ning ühendamisest, näitab kuidas digiTV-d kasutada.

Lisaks on plaanis rääkida uutest lisanduvatest kanalitest, seriaalidest ja filmidest, teenuse ja digibokside maksumusest ning soodustustest.

Ühtlasi on oodatud kõikide osalejate jooksvad küsimused. Üritus algab kell 15 ning kestab orienteeruvalt tund aega .

Korraldajad paluvad end tasuta üritusel osalemiseks registreerida hiljemalt kolmapäeva hommikuks telefonil 640 2748 või e-maili aadressil digipoore@elion.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles