Uusaastakontserdil sädeleb barokk

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Corelli Consort.
Ansambel Corelli Consort. Foto: corelli.ee

Traditsiooniliselt tervitab Rakvere uut aastat klassikalise kontserdiga: laupäeval, 4. jaanuaril kell 16 astuvad Rakvere rahvamajas kavaga “Corelli barokisäraga uude aastasse” üles Corelli Consort ajastu pillidel ja kontratenor Ka Bo Chan.

Piduliku uusaastakontserdi “Corelli barokisäraga uude aastasse” kava koosneb barokkmuusika pärlitest heliloojatelt nagu Antonio Vivaldi, Georg Friedrich Händel ja Johann Sebastian Bach. Positiivse energiaga muusikat esitavad kontratenor Ka Bo Chan ja barokkansambel Corelli Consort ajastu pillidel.

Kontserdiagentuur Corelli Music lõpetab juba neljanda aasta jõulumuusika festivaliga “Kirikupühad Maarjamaal”. Uuendusena tervitatakse barokkmuusikaga uut aastat . Vastukaaluks tänapäeva jõuluaja poodlemistuhinale tuletab Corelli Music oma jõulumuusika festivaliga meelde jõuluaja vaimset ja eetilist tähendust.

Kontsert on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles