Lääne-Viru uus kiirabi oksendati täis ja varastati hinnaline juhe

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kiirabiauto Rakveres.
Uus kiirabiauto Rakveres. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Maakonnas läinud aasta lõpust kiirabiteenust pakkuva Karell Kiirabi AS sai siin ebameeldiva üllatuse osaliseks, sest esimestel tööpäevadel oksendati parameedikute trepp täis ja Tapal varastati aparatuuri hinnaline laadimisjuhe.

Rakvere kiirabil Tallinna tänavas on naabriks meelelahutusasutus Kära Kants, mille kliendid oksendasid kiirabi trepi täis ja urineerisid kiirabiauto alla. "Trepp on juba täis oksendatud, kliendid on tee meie juurde leidnud," kommenteeris kiirabibrigaadi juht Jelena Fjodorova Kära Kantsi lähedust. Tema andmetel on ka inimesed tänavalt harjunud seal põit tühjendama.

Äriühingu juhatuse liige Ave Põlluaas rääkis, et juba teisel tööpäeval ehk 31. detsembril juhtus Tapal ebameeldiv intsident. Nimelt vajab kiirabiautos kasutatav aparatuur aeg-ajalt laadimist. Et mitte aparaate ruumi ja tagasi tassida, on laadimiseks mõeldud suurusjärgus 200-300 eurot maksev juhe, mis teisel tööpäeval ära varastati.

Põlluaasa sõnul toimetati vajalik juhe küll mõne tunniga Tallinnast Tapale ja plaan erakorralisteks sündmusteks toimis. “Kurb, et kohalikel pole respekti kiirabi suhtes,” sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles