Berit Soosaar: ei pea olema 70aastane, et oma elust rääkida

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguseks on Berit iseendaga rahu saavutanud: ta on Soomest tagasi Rakveres, teeb siin tööd, mida tõeliselt armastab, tunneb rõõmu, et saab pühendada aega pisitütrele ning sõpradele.
Praeguseks on Berit iseendaga rahu saavutanud: ta on Soomest tagasi Rakveres, teeb siin tööd, mida tõeliselt armastab, tunneb rõõmu, et saab pühendada aega pisitütrele ning sõpradele. Foto: Marianne Loorents

Kui paljud teist oleksid nõus kõikidele eestlastele paljastama oma igapäevaelu saladusi, isiklikke mõtteid ja salasoove? Kui paljud teist oleksid valmis iga nädal läbi teleekraani viibima tuhandetes Eesti kodudes, pakkudes kõneainet isegi võhivõõrastele inimestele? Ilmselt mitte paljud. Rakverlanna Berit Soosaar astus aga sammu, mida ta kunagi varem kaalunud ei olnud, ning osales tõsieluseriaalis “Seotud”. Isikliku arengu eesmärgil.

Tõsieluseriaal “Seotud” on uuenduslik just selle pärast, et puuduvad kaameramees, võttemeeskond ... Te filmisite ise ennast, oma elu, iga päev. Kuidas te seda talusite?

Loomulikult oli mul väga sageli mõttes, et issand, mida ma teen. Just sellistel keerulisematel hetkedel. Last oodates kogunes kaalu juurde, sellest ligemale pool on veel jäänud – ja just siis võtad ja lähed sinna kaamera ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles