Saalihokis selgusid Lääne-Virumaa meistrid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäneda SK meeskond koos oma treeneri Tõnu Salmiga.
Jäneda SK meeskond koos oma treeneri Tõnu Salmiga. Foto: Internet

Lääne-Virumaa saalihoki meistrivõistlustel Tapa spordihoones võttis meeste konkurentsis üksteiselt mõõtu viis ja naiste arvestuses neli võistkonda.


Meeste turniiril võitsid Jäneda SK ja Tapa meeskond kõiki vastaseid, võitja selgitamiseks peetud omavaheline mäng kujunes aga pingeliseks heitluseks.

Jäneda suutis seda siiski rohkem kontrollida ja võitis mängu tulemusega 2:0.

Nii krooniti Lääne-Virumaa meistriks Eesti MV esiliigas kolmanda koha saanud Jäneda spordiklubi meeskond koosseisus Andres Aamisepp, Hendrik Mägi, Kaarel Kauder, Kaido Bammer, Leivo Kandel, Markus Trepp, Oskar Salm, Ott Oru, Taavi Lumiste, Carol Viiding, Stefan Westermarck, Argo Raudsepp, võistkonda juhendab treener Tõnu Salm.

Kõva lahing peeti Kunda ja Näpi meeskonna vahel kolmanda koha pärast. Kuna mäng jäi viiki, said otsustavaks karistusvisked ning need olid tabavamad Näpi võistkonnal. Neljanda koha sai Kunda, viies oli Haljala võistkond.

Naiste saalihoki meistrivõistlused olid lahtised ja nii olid Jäneda Maasika ja Tamsalu EBE kõrval võistlemas veel Sparta naiskond Tallinnast ja Kuusalu naiskond.

Omavahelistes mängudes võitis Jäneda Maasikas Tamsalu EBE naiskonda 2:1, Tamsalu EBE võitis Spartat viigilise 0:0 seisu järel karistuslöökidest 2:0, Sparta võitis Jäneda naiskonda 3:0. Et kõik alistasid Kuusalu tiimi, siis parimaks osutus seitse punkti kogunud Sparta naiskond Jäneda Maasika ja Tamsalu EBE ees.

Maakonna meistriks tuli seega tänavu Eesti MV pronksi võitnud Jäneda Maasikas koosseisus Cärol Kalavus, Ingrid Lööper, Kaarin Kalavus, Katre Paulman, Kätlin Kalavus, Kristi Lööper, Liina Lööper, Liisa Kalavus, Maiu Valk, Maret Must, Merit Kalavus, Rita Kreevan, Siiri Nork, Siret Soidla, Sirli Nellis. Naiskonda juhendab Juhan Tomingas.

Valiti ka Lääne-Viru MV parimad mängijad. Resultatiivsemad olid Andres Aamisepp (Jäneda SK) ja Triinu Saluste (Tamsalu EBE), parima ründaja tiitli pälvisid Garol Viiding (Jäneda SK) ja Geidi Kruusmann (Tamsalu), parima kaitsja auhinna said Kaur Kramm (Tapa) ja Liina Jõgisoo (Sparta), parimateks väravavahtideks tunnistati Argo Raudsepp (Jäneda SK) ja Maiu Valk (Jäneda Maasikas).

Lõppenud hooaja parimateks Lääne-Viru mängijateks olid Oskar Salm Jäneda SK ja Kristi Lööper Jäneda Maasika tiimist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles