Rulluisutajad olid hoos sisehallis ja uisumaratonil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randar Ivanov ja Reelika Nurmsaar
Randar Ivanov ja Reelika Nurmsaar Foto: Arvet Mägi

Rakvere Bont rulluisuklubis treenivad uisutajad osalesid jaanuarikuu kolmandal nädalavahetusel Schänkel Tartu Rulli sisevõistlustel.

Paremate tulemustena võitis Randar Ivanov M18 vanuseklassis esikoha, Gerli Eltermaa oli W18 klassis kolmas, Liivika Ivanov sai WAM klassis teise ning Reelika Nurmsaar WPRO klassis teise koha karika.

Rakvere rulluisuklubi kõige noorematest võistlejatest saavutas Henrik Toming kuni 10aastaste poiste konkurentsis tugevate Ukraina sõitjatega rinda pistes neljanda koha. Rakverest olid stardis veel Kristin Aart, Alexandra Laanemägi, Karl-Martin Laasberg.  “Kui mõelda, et Ukrainast võistlema saabunud lapsed on rulluisusõitu harrastanud 2,3 aastat ja meie omad ainult 2,3 kuud, siis olid meie klubi uisutajad ikka väga tublid,” jäi Rakvere Bont rulluisuklubi eestvedaja Reelika Nurmsaar kasvandikega rahule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles