Rakvere linnavolikogu spordikomisjoni esimees arutas Aivar Pohlakuga Rakvere jalgpalli tulevikku

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Liis Treimann / Postimees

Mõned päevad tagasi kohtusid Rakvere linnavolikogu spordikomisjoni esimees Aleksandr Holst ja spordikomisjoni liige Roman Kusma Rakveres Eesti Jalgpalli liidu presidendi Aivar Pohlakuga.

Kohtumine toimus nii Rakvere linna kui Eesti Jalgpalli liidu mõlemapoolsel huvil.

Ühe olulise teemana tõstatus küsimus Rakvere harrastajate ja võistlejate võimalustest aastaringseks treenimiseks ehk Rakvere linna kunstmuru staadioni nõuetele vastavus.

Käesoleval hetkel on kunstmuru staadion jätkuvalt pidevas kasutuses, kuid lähitulevikus võib asjatundjate hinnangul jääda pidevast kummipuruga täitmisest väheks.

Kogu staadioni mänguala põhjaliku korrastamise orienteeruvaks maksumuseks hinnatakse kuni 250 000 €, mille võimalikke rahastusaluseid linna esindajad ka jalgpalli liidu eestvedajaga arutasid.

Mõlemad pooled tõdesid, et jalgpalli vaimsuse ja mänguvõimaluste toetamine on oluline ning koos otsitakse aktiivselt võimalusi jalgpalli viljelevate laste ja noorte võimaluste avardamiseks.

Rakvere linnavolikogu esimees Marko Torm kommenteeris omalt poolt: "On igati tervitatav, et komisjonide esimehed näitavad aktiivsust. Nii see peabki olema. Toimivad ja aktiivsed volikogu komisjonid on lisaks linnavalitsuse operatiivtasandi juhtimisele üks põhilisi instrumente, mis tagab linna arengu. Lisaks valdkondlikule õigusloomele on volikogu ja selle liikmete roll tegeleda ka linna ette vaatava ja mainekujundusliku poolega."
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles