“Oscar ja Roosamamma” toetab haigeid lapsi

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Aru ja Üllar Saaremäe lavastuses "Oscar ja Roosamamma: kirjad Jumalale".
Ines Aru ja Üllar Saaremäe lavastuses "Oscar ja Roosamamma: kirjad Jumalale". Foto: Rakvere Teater

Rakvere Teater annetab “Oscar ja Roosamamma: kirjad Jumalale” 200. etenduse tulu Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule.

Rakvere teatrile väga olulisel lavastusel “Oscar ja Roosamamma” saab laupäeval, 12. aprillil täis 200 mängukorda. Kaheksa aasta jooksul on liigutavat lugu raskelt haigest Oscarist ja helgest Roosamammast mängitud Eesti igas nurgas. Oscarit mängib lavastuses Üllar Saaremäe ja Roosamammat Ines Aru.

Roosamamma ütleb: “Me unustame ära, et elu on õrn, habras ja mööduv.” Et toetada haigeid lapsi ja nende vanemaid, annetab teater kogu etenduse tulu Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule.

Igal inimesel on võimalik teatri mõttega kaasa tulla, lunastades pileti 12. aprilli etendusele. Valida saab 20 või 50 eurot maksva annetuspileti vahel.

Ka nende, kes on lavastust juba näinud, panus on teretulnud – võimalik on teha pääsme näol kingitus lähedastele, sõpradele, kolleegidele või osta toetuspilet ilma etenduse pääsmeta.
Ilma etenduse pääsmeta toetuspileti soovist on vaja anda märku 14. märtsiks Rakvere Teatri kassasse telefonil 32 95 444 või e-postiga kassa@rakvereteater.ee. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles