Üllar ei ole enam Jörpa

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barto puhkemajas astus reedel üles hurmur Üllar Jörberg.
Barto puhkemajas astus reedel üles hurmur Üllar Jörberg. Foto: Meelis Meilbaum

Naistepäeva eelõhtul Kulinal sumokuulsusele Barutole kuuluvas puhkemajas täissaalile esinenud Üllar Jörberg kiitis vaheldumisi nii naisi kui ka peopaika. 

Kunagi riistvõimlemisega tegelenud laulja on heas vormis ning esines rahvale mitu tundi, samas märkis ta, et igat esinemist ta vastu võta. „Minu eas ei saa ülearu ka teha,“ lausus estraaditäht.

Üllar Jörberg kiitis Barto puhkemaja õhustikku ja eriti tantsupõrandat. „Siin on kõvasti rohkem ruumi kui Nõmme kõrtsis, selliseid kohti võiks Eestimaal rohkem olla,“ ütles lembelaulik. Ta lisas, et Virumaal pole väga palju esinemisi olnud ning see kant üsna võõras.

Üllar Jörberg rääkis, et fänne on tal väga palju ning pärast telesaadet „Su nägu kõlab tuttavalt“, kus teda parodeeris andekalt Tanel Padar, tuli talle justkui uus noorus peale. Heameelt teeb artistile see, et noorte hulgas on tema populaarsus tõusnud. „Isegi keskkooli rahvale olen pidusid teinud,“ lisas ta.

„Pärast seda ei kutsuta mind enam Jörpaks ka, vaid Üllariks. Inimesed on soliidseks läinud.“

Kas Jörpa oli solvav? „Mitte seda, aga mul ju normaalne nimi, oleks veel mage nimi. Kui mõni on Vello, siis ma ikka ütlen Vello, mitte Velts, eriti, kui ma teda hästi ei tunne.“

Mis Tanel Padari paroodiasse puutub, siis selle kohta kiidab Üllar: „Hästi tegi!“.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles