Üllar Saaremäe esitleb vaimupiloote

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parandamatud optimistid viskavad kulli ja kulli, lootes, et äkki tuleb ükskord siiski kiri. Näitlejad (vasakult) Andres Lepik, Meelis Rämmeld, Aarne Soro ja lavastaja Üllar Saaremäe.
Parandamatud optimistid viskavad kulli ja kulli, lootes, et äkki tuleb ükskord siiski kiri. Näitlejad (vasakult) Andres Lepik, Meelis Rämmeld, Aarne Soro ja lavastaja Üllar Saaremäe. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rakvere teatri peanäitejuht Üllar Saaremäe ristab Ugalas vaimumõõku Stoppardiga. Võidukalt. “Rosencrantz ja Guildenstern on surnud” ja tulevad Rakverre. Teist esietendust andma.

Miks Ugala annab esietenduse Rakveres?

Mulle meeldib selline kihvt käik. Nad teevad teise esietenduse Rakveres, linnas, kust külalislavastaja on pärit. Huvitav, et ei ole ise selle peale tulnud, kui keegi on Pärnust või Tartust või Tallinnas meil lavastamas käinud. See on mõttena väga sümpaatne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles