Vargad puurivad kütusepaakidesse auke

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoauto kütusepaak. Foto on illustreeriv.
Veoauto kütusepaak. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politseile teatatakse üha sagedamini kütusevargustest, mille käigus on omanikele suurt kahju tekitatud kütusepaagi lõhkumisega.

Politsei kutsub kõiki üles olema tähelepanelik.

Märtsis on politseisse teada antud enam kui kümnest ­juhtumist, kus omanikud on avastanud sõidukist kütusevarguse ja läbi puuritud kütusepaagi. Vargused on enamasti toime pandud Rakveres ja öisel ajal.

“Kütusepaaki puuritakse auk ja omanikud ei saa niivõrd suurt kahju mõnekümnest ilma jäänud kütuseliitrist, kuivõrd just kahjustatud kütusepaagist, mille väärtus võib küündida mitmesaja euroni,” ütles Rakvere kriminaaltalituse juht Kalmer Pere.

Seoses vargustega palub politsei kõigil inimestel olla tähelepanelik ja soovitab võtta kasutusele ettevaatusabinõud. Sõiduk tuleb parkida turvalisse valgustatud kohta või maja akende alla, sest vargad eelistavad toimetada just silme alt eemal parklas ja hämarates kohtades.

Samuti ootab politsei tähelepanekuid öisel ajal sõidukite läheduses liikuvate kahtlaste inimeste kohta ning palub võimalusel üles tähendada sõidukinumbrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles