Arvamusliidrite lõuna: Minul on Rakveres hea

Mare Rossmann
, linnakodanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Rossmann
Mare Rossmann Foto: Erakogu

Ma tunnen alati naudingut, kui tark inimene tõuseb poodiumile ja mul avaneb võimalus teda kuulata ja kaasa mõelda. Siinkohal tänusõnad arvamusliidrite lõuna korraldajatele, kes andsid mulle võimaluse seda tunnet taas kogeda.

Vastuseks Priit Verlini artiklile “Jõhker, Rakvere” ütlen mina, et mul on Rakveres hea elada. Võib-olla ei ole ma kõige tüüpilisem pensionär – tänu poegadele ja abikaasale, kes oma firmas mulle tööd pakuvad ja korralikku palka maksavad. Mul oleks patt nuriseda. Kindlasti elab ka Rakveres pensionäre, kellel on raske pisikese pensioniga toime tulla. Aga see on ju praegu igal pool Eestis nii. Ja Rakvere ei ole siin mingiski mõttes erand. Minu jaoks toimub Rakveres kaugelt rohkem kultuuri- ja spordiüritusi, kui ma jõuan külastada. Ja mis peaasi, paljud neist on täiesti tasuta ja ma ei ole kusagil näinud silte, et üle seitsmekümne keelatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles