Vastukaja: Kui sa pole osa lahendusest, siis oled sa osa probleemist

, virulane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere linnasüda on tühi, vananeda pole siin mõtet ja inimesi jääb aina vähemaks. Aga ettevõtlikkus on endiselt hinnas.

Möödunud nädala arvamuslood lõid minule kui Tartust Lääne-Virumaale sisserännanule Rakverest trööstitu pildi. Õnneks päästis nädala arvamuslugu “Minul on Rakveres hea”.

Ettevõtlikud on need inimesed, kes otsustavad leheveergudel oma mõtteteri lugejatega jagada. Ettevõtlikud on need, kellele kohalik eluolu korda läheb ning kes leiavad aja need read kasvõi diagonaalis läbi lugeda ja sellest miskit kõrva taha panna. Eelkõige on ettevõtlikkus aga eluhoiak ning ilma ettevõtlike ja loovate inimesteta ei juhtu Rakveres mitte midagi.

Eks ikka on kuulda, et kõik on Rakveres kuidagi vaikne ja seisev, pole õhtul kusagile välja minna ja tööpakkumisi on siin samuti vähem kui näiteks Tallinnas. Eks praktikagi ole näidanud, et hädaldamisele aega kulutavad inimesed ei hakka tavaliselt probleemidele lahendusi otsima, vaid püüavad tõmmata kaaslasi oma hädaldamist kuulama ja kaasa tundma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles